#2: Jij, ik en iedereen om ons heen

Heb je er weleens over na gedacht hoe bijzonder het wel niet is dat we met zoveel verschillende mensen bij elkaar in de coupé zitten? Tijdens deze reis wil ik je meenemen naar de persoon die tegenover je zit, of naast je, die misschien wel ruikt of waarvan jouw bovenbeen heel licht die van hem of haar raakt. Aan de hand van verschillende experts en amateurs maak ik je wegwijs in een wereld van territoria, flirten en ‘de onbekende’ en laat ik je horen hoe hoe een glas melk in de restauratiewagon leidde tot een huwelijk.

Luisterruit wordt mogelijk gemaakt door Nederlandse Spoorwegen.

2 reacties

 • Biek schreef:

  Eyoo wanneer weer een nieuwe podcast dan?

  • mvanhoeckel schreef:

   Ha Lucy,
   Bedankt voor je bericht! De NS is zich aan het bezinnen maar ik ben bang dat er geen nieuwe afleveringen gaan komen. Je kunt via de NS-Lab app, en dan bij Luisterruit feedback achterlaten die bij NS terecht komt. Voel je vooral vrij om met hen te delen waarom je graag naar Luisterruit luisterde!
   Hartelijks,
   Het Luisterruit team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *